Патриотите от ВМРО откриха днес в парка "Св. Троица" в столичния район "Илинден" предизборната си кампания за европейски вот на 26-и май.

Партията ще е под номер 3 в бюлетината за изборите за Европейски парламент на 26 май. Водач на листата на ВМРО-Българска национално движение е Ангел Джамбазки. След него в списъка са: Юлиан Ангелов, Александър Сиди, Андрей Слабаков, Димитър Шивиков, Райна Дончева, Кристиян Шкварек, Мария Цветкова, Александър Урумов, Карлос Контрера, Христо Смоленов, Теодора Мичева, Иво Пазарджиев, Цветомир Петров, Вергил Кацов, Красимир Червилов и Румяна Борисова.

Миналата седмица листата на ВМРО беше подкрепа със споразумение от Земеделския народен съюз.

"Това е нашият отбор, с който продължаваме да браним България, да браним българските каузи, като една такава кауза е защитата на работните места на българите в транспортния сектор. Всеки един от тях е сам по себе си изключително полезен. Всички са професионалисти в своите области, заяви Джамбазки по адрес на кандидатите за евродепутати и добави, че това ще бъде битка срещу псевдолибералните идеологии и битка за защита на българския национален интерес в Европа.