Политологът Антон Тодоров продължава с разкритията си за БСП и нейните депутати. Този път на мушката на съветника в ГЕРБ попадна Иво Христов. Вижте какво написа във фейсбук бившият депутат:

Искрено съжалявам хорицата, които ходят на сборищата на небългарската соцпартия, където са лъгани и заблуждавани от изпечени, надмогнали си на харча политически отровители. Например като Иво "80% дебили" Христов. Седесарският кадър, съмнително близък със Светослав Лучников през 90-те, който му дава силен тласък в кариерата - Иво "80 % дебили" Христов е негов личен съветник и експерт години наред в НС, от 1995 до 2009 г. 

Иво "80 % дебили" Христов обаче е тласнат най-силно от другаря Сорос - през 2004 г. е на индивидуална издръжка от Джордж Сорос и неговата фондация "Свободно общество", индивидуален стипендиант. Години наред е спонсориран от Сорос и фондацията му. И днес, моля Ви се, Иво "80 % дебили" Христов застава пред нищонеподозиращите хорица по села и паланки и им обяснява как всичко е загубено, как България е приключена, без дори да спомене за своята роля в опожаряването на българското общество. И искрено вярва, че тези същите хорица са дебили! Това е мерзост. Защото нали така се казва творението му - "Върху пепелището на нестаналото българско общество". Това е перверзно! На такава архиперверзия са способни само той, Корнела и Йончева.

А, да, и оня с необузданите нерви, трошачът на краставици по телевизионните студия! Чудя се кой нормален човек би позволил на тези отровителски елементи да му съсипят държавата и настоящето, а после да му обясняват как това са свършили някакви много лоши хора от ГЕРБ. Ами и той, и Корнела са били от най-близките до върховете на СДС точно в годините, когато се практикуваше приватизацията и източването на държавни дружества? Иво "80 % дебили" Христов всяка вечер си ляга до управителката на мулташката фирма "Интерстийл", която беше на входа и на изхода на "Кремиковци". Николета Калчева Лингорова-Христова е толкова близка с Иван Дремсизов, съсобственикът заедно с Илия Павлов на "Мултигруп", че има с него и сина му още две-три фирми. Тези имоти, къщи с дворове в София, Царево, апартаменти, коли и пари кеш, които е декларирал в имуществената си декларация, да не би да са спечелени от книги! Позорни човечета, не знам как още има българи, които ги търпят!