"Коалиция 21 ще свърши като Движение 21. Пробита гемия с шайка алчни измамници на борда. Споко, гледайте им сеира, ще се давят пред очите ни. На всяка лъжа, особено наглата, краката са къси. Така казваше баба ми. Бог да я прости. Много мъдра жена." Това коментира евродепутатът Николай Бареков от профила си във Фейсбук.

Ето какво написа още той по темата:

А ако се питате защо в програмата на Коалиция 21 има "скок" на пенсиите с 10-20 лева, но не и висококвалифицирани работни места за младите отговорът е пак в изборите. Всяка година по 50 000 млади и образовани бягат от родината. Тук остават старите с пенсиите. Младите като гласуват мислят и все пускат за някой нов. 1 милион и половина бабички, 1 милион чиновници, 1 милион цигани - ето ги гласуващите под строй 3,5 милиона за партиите на статуквото, които ще ги "нахранят".

Вижте довечера от 22 часа в Презареди България по Евроком коментарът ми за тази мерзка коалиция заедно с бившия депутат от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров. Във втората част коментар и уникални видеа от последната ми мисия като евродепутат в Африка. Как гамбийските топчета са по прозрачен и демократичен начин на избор от фалшивите костинбродски бюлетини на Цв Цв.