Чета плача на Радан - Радка във Фейсбук и му се смея на акъла. Радане, ти сама се прецака като тръгна неподготвена и зависима на избори. Защо лъжеш като дърта циганка, Радке-Радане? Мен никой (още по-малко Борисов) не може да ме вика на килимчето. И го доказах с това, че останах верен на принципите си и не се продадох на никого. Унищожен бях, но не и повален. Не те ли викаха теб по име, пиле шарено, точно Борисов заедно с Пепи на килимчето? Не се ли продаде ти на ГЕРБ барабар с твоите приятели реформаторчета? И защо лъжеш публиката, че ще вкараш мажоритарни депутати като сама знаеш, че я имаш един процент, я половин. И този процент не е твой, ами на господаря ти от Драгалевци. Това заяви евродепутатът и лидер на Презареди БГ Николай Бареков.

Радане, боли ли сега като дойде на моето място? Боли, моето момиче, стискай сега зъби, както аз устисках. Но аз съм мъж, ти - надали. Ти си политическата ку*ва на повикване на ГЕРБ, ДПС и олигарсите. Но вече те използваха заедно с твоето приятелче Христо за рИформата и вече си ненужна. И, да ти кажа честно, познавам обкръжението ти много добре. Хората, които ти открадна от мен в Пловдив, са минали през три - четири партии и ти няма да си им последната. Дани Каназирева е друга бира. Тя и в ГЕРБ, и при Кунева си вървеше с корпоративния вот. Ще ти остане вярна колкото и бившия кмет на Хасково. 
Радане, събирай чаршафите и стискай зъби. С мен не успяха, че съм бая як мъж, но с теб ще се забавляват много в харема тия, дето с право наричаш Бай Х*й.
А на 27 март заранта, Радке, аз ще съм евродепутат, бойкотирал тези срамни избори, а ти прекарана безработна ку*ва на тротоара.