Най-добрите оценки за борбата с контрабандата за всички времена са дадени сега от Европейската комисия. Това заяви в студиото на "Здравей, България" бившият премиер на България и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.
Член първи, ако искат да го върнем и БСП да са си на власт. Ще мине неделя в понеделник ще получим тежко разединен народ, това ще получим. Това е в момент, в който съединението ще направи силата. Терористични актове има в цяла Европа. Познавам добре Ердоган, знам колко твърди и внимателни трябва да бъдем с този човек", призна Борисов.

"Преди с Нинова имахме нормални отношения. Комуникирахме. Няма нищо лошо в един есемес или да се обадиш. Би следвало да можеш да се говориш с всички политически лидери. Не съм изпращал есемес на Герджиков", отсече Борисов.

"Искам да кажа, че вчера зададохте въпрос на госпожа Нинова, на който тя много се смути. Вие я питахте дали се е виждала с Доган, тя обаче премълча и каза "С Карадайъ се вижда". Дори на детектор на лъжата се казва истина, докато казваш лъжа, за да не те хванат", каза Борисов.


"Аз с господин Доган не съм се виждал, но съм се чувал с Карадайъ. Когато минавах през Кърджали звънях на него и Местан по приятелски", призна Борисов.