Премиерът Бойко Борисов се пусна на живо във Фейсбук. Той говори на Деветия летен университет на младежкото ГЕРБ, който се провежда във Варна.
„Президентските избори са състезание, но важното е да се водят в рамките на правилата”, заяви Борисов, попитан за това какво ще прави ГЕРБ по време на вота. 

„Винаги съм вярвал в инстинкта на народа, а ние трябва да се съобразим с решението му. Ако загубим тези избори, то трябва незабавно да попитаме хората кой иска да ги управлява”, така премиерът заяви за пореден път, че ще има извънредни парламентарни избори, ако ГЕРБ загубят президентския вот.

Премиерът отбеляза, че опозиционната власт „от нищо са способни да направят скандали, защото няма какво друго да кажат” и допълни: „Само претенции!”.

„Предизборната кампания не е само на жълтите павета. Да дойдат да видят какво сме направили - не оставяме махала дори, не село, без вода или път. На хората това им е важно”, допълни премиерът.

„С удоволствие ще се видя с и БСП, и с всеки който поиска, но не това да е заявено с ултимативен тон: Борисов, незабавно да дойде в парламента!”, заяви Борисов.

Той очерта случващото се в Червената партия и АБВ като цирк, който е обиден за техните избиратели.

Изказването на Борисов може да видите ТУК!

Както първо БЛИЦ съобщи, премиерът говори за най-важните вътрешни и международни теми.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!