„Промяната“ били млади хора – той Денков е колкото мен. Ето ги младите хора. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с Младежи-ГЕРБ във Варна.

„Не искам да се подвеждате по тяхното говорене, че сме се сближили с президента. Те това целят – да ви изнервят и да изпуснете всички натрупани през годините отношения и гняв. Всички помните извадения юмрук и когато всички клечаха пред президентството. Само че държавата е нещо по-сложно от емоциите“, посочи той.

„Този президент е спечелил изборите. Ние трябва да се отнасяме с уважение“, изтъкна Борисов.

„Президентът Радев подкрепи всички санкции срещу Русия. И затова получи поздравленията. Да, получи ги благодарение на нас“, изтъкна той. Борисов припомни, че "Демократична България" (ДБ) била "захлупена" от коалицията си с БСП. Същото се получило с решението за втората част от ескадрилата от самолети Ф-16. 

"Сигурен съм, че и президентът Радев ще им се радва много, когато дойдат. Догодина ще дойдат. И ще си дойдат на собствен ход, защото те могат да стоят във въздуха 11 часа", каза Борисов.

"Стотици милиарди губят общините. И все едно нищо не се случва. някакъв апломб за плана за възстановяване. Но срещу тях трябва да покажем мерки. Те не са за харчете ей така", заяви той. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ! 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук