Виждате една трагедия с пожара, но щом няма жертви, всичко е поправимо. Искам да благодаря на евродепутатите и депутатите ни, които дариха от заплатите си. Ако се стегнат преди дъждовете, хората могат да имат покрив. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при посещение в пострадалото от буря село в община Годеч.

Обещал съм АМ „Хемус“ и Мездра да са първото нещо, което ще направя, когато хората видят къде се намираме, посочи той.

Той припомни, че целият ЕС е разчитал на нашето добросъседство с турския премиер и срещата Турция-ЕС се е провела във Варна неслучайно, заяви Борисов.

Провал във външната политика. Сега разбирам, че са се опитали нещо да замажат с поръчката на изтребители от САЩ. Казват, че нямало пари, после имало. Кой ги събра тези пари за два месеца? И в същото време казват да се актуализира бюджета.

Провал в икономиката. Показаха един язовир, който го бяха източили. Провал във финансите, провал в здравеопазването. Хората започнаха да мрат, защото не се ваксинират. Радев и Кацаров убиха зелените коридори, отчете лидерът на ГЕРБ.

Ще си отпуснат няколко милиона да си направят ремонт на ограда. За ковида какво трябва да се направи, мен питахте ли ме откъде намерих парите.

Понеже са толкова популисти, едва ли не който не ни подкрепя няма да има за докторите и за граничарите, ма кажете за какво ще ги изхарчите.

Предизборно давали 50 лв. на пенсионерите, ние ги давахме година и половина, не сте питали откъде ги намирах.

А Радев се сърди, че сме атакували Киро, не е така, атакува го ИТН, а ние просто питаме има ли друго гражданство.

ИТН разнебити Киро и Асен, дето ги гледаха като най-успешни.

Кой е успешен? Кацаров ли, дето хиляди ваксини залежават и им изтича срока.
Рашков ли?.

Тези, които не им спрягате имената просто не ги знаете, защото не им знаете имената и те нищо не са направили.

При нови избори категорична подкрепа на ГЕРБ.

Аз мисля че след тези избори всички трябва да си сменят реториката.
Но като се провалиш един път, втори път и като се провалиш трети път. ГЕРБ може да управлява с всеки който сложи програма от 10 важни точки.

Ми като не искат народа ще ги изгони с камъни.
Бих подкрепил трети мандат, зависи кой ще е премиер, разбира се по-подготвен от мен няма.

Бюджета бил внесен от Асен Василев. И искате да му подкрепя бюджета, след като се оказва, че той е един много умен мошеник.

Аз съм коментирал полицейското насилие още тогава от Брюксел - недопустимо е и не трябва да се случва по никакъв начин, трябва адекватни наказания и за едните и за другите. Да не се допуска до стигане на такива ексцесии. Младен Маринов не е виновен, всичко е направил, дал ги е на прокурор, записите и т.н.

Румен Радев виновен ли е че падна самолета МИГ-а, носи ли политическа отговорност. Като четете постовете на съпругата на пилота, не ви ли става мъчно. Носи ли отговорност Радев и за военния който се самоуби след като е главнокомандващ. Значи в единия случай Младен Маринов е виновен, а в другия Румен Радев не е.

Като си подал молба не е задължително да те освободят веднага от гражданството, коментира Борисов и скандала с Кирил Петков. Ами ако има някакви престъпления. Не се знае. Не казвам че е така, ето вижте срещу Асен Василев колко дела има в Лондон.

Искат да изчегъртат всичко това, за да може некадърниците да правят опит с хората, нека чегъртат, още малко ще го правят.