Бойко Борисов забѝ мощно кроше между веждите на Кирил Петков! Това написа в профила си във Фейсбук журналистката Соня Колтуклиева. 

По думите й, днес лидерът на ГЕРБ му е обяснил директно: "хайде да те видя сега как ще кажеш на президента Макрон и на другите европейски лидери, че опозицията в България саботира френското предложение!"

"Да, страхливецът, лъжецът и шарлатанинът, който се прави на премиер, а е куриер на Брюксел и Вашингтон, ще трябва да се оправя сам. Никой не желае да му служи за параван.

От утре Киро няма вече да е премиер. И България ще си отдъхне", посочва в заключение тя. 

Ето и пълния текст на коментара й: 

Бойко Борисов забѝ мощно кроше между веждите на Кирил Петков!

Днес лидерът на ГЕРБ каза: “Помолил съм депутатите на ГЕРБ да подкрепят предложение, ако се осмели този страхливец и лъжец, ако се престраши, ще има 59 депутата”.

Да, лъжецът и страхливецът поема ангажименти пред Брюксел и Вашингтон за Северна Македония, но в България си стиска обясненията, както Асен Василев си стиска скритите милиони от китайската сделка.

Киро като е на зор – или вика Лена да го брани или баща му грабва мегафона да го защитава.

Винаги, когато не може да се справи с тежък проблем – Кирил Петков прехвърля горещия картоф от правителството на парламента. Така стори с парите на пътищарите.

Така постъпва и за Северна Македония. Днес Бойко Борисов му обясни директно: хайде да те видя сега как ще кажеш на президента Макрон и на другите европейски лидери, че опозицията в България саботира френското предложение!

“Призовавам Министерския съвет да не се крие зад Народното събрание“. Това каза президентът Румен Радев по време на посещение в Пловдив.

Да, страхливецът, лъжецът и шарлатанинът, който се прави на премиер, а е куриер на Брюксел и Вашингтон, ще трябва да се оправя сам. Никой не желае да му служи за параван.

От утре Киро няма вече да е премиер. И България ще си отдъхне.