Хората на Христо Иванов вече официално зоват за легализация на марихуаната и не го крият. Така например Борислав Сандов, който успя да влезе и в предния парламент си пусна снимка докато пуши цигара със забранената от закона дрога, пише tribune.bg.

Оказва се, че освен закриване на съдилища и премахване на прокурори, от партията на ДБ и коалиционните им партньори се готвят да прокарат и законопроект, с който да легализират марихуаната. Сандов от сега подготвя почвата като си пуска фотоси докато пуши, а колегата му Иван Калчев се похвали, че има и готов законопроект.

Борисов срази Божков и предупреди Тошко Йорданов: Мълчи, не си издавай шефа! На път съм да скъсам синджира ВИДЕО

"Във време, когато целият цивилизован свят върви към декриминализация и легализация на психоактивните вещества и растения“, зоват от ДБ и Зелените. Самият Калчев до скоро имаше ферми за отглеждане на марихуана, които е продал, но вероятно с влизането в парламента ще може да възобнови бизнеса си.

Припомняме, че Васил Божков също обяви легализацията на леката дрога като един от основните приоритети на партията си. Според него с това децата щели да се чувстват по-сигурни, когато пушат марихуана на определени места. 

По-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов попита в Кърджали, Васил Божков, който се кани да узакони марихуаната, като го направи на дребно, къде ще са му складовете на едро?  


Борислав Сандов


Борислав Сандов