Сега е моментът, в който всички тези хора, които не желаят да се разхождат с имунизационни паспорти, да излязат и да изразят правото си на глас. Това заяви водачът на листата на ПП АБВ във Варна доц. Атанас Мангъров.

Той посочи, че реално няма никакви данни каква защита дават ваксините или с каква продължителност е тази защита.

„Не знаем дали хората, които са се ваксинирали, могат или не могат да разнасят заразата.

Затова казвам – всички тези българи, които не са съгласни с т.нар. мерки, да се обединят, да надвият предразсъдъците си, за да не се допуска продължаване на тази ситуация. Ако това се случи, последствията ще бъдат катастрофални. Виждаме какво се случва с туристическия бизнес – 70% е надолу, като не е изключено да падне още.

Искам да се обърна към всеки един човек – не си мислете, че отказвайки да гласувате, ще промените нещо. Не, няма да се промени нищо!

Сега обаче е моментът, в който всеки един от нас трябва да застане пред огледалото и да си отговорим на най-важния въпрос: Какво всъщност искаме да се промени? Тази промяна обаче ще дойде, когато всички ние гласуваме“, заяви той.
 
„Всички тези, които са за тези папагалски мерки, които при това са и неефективни - не са от страната на хората, които все още се колебаят дали да гласуват. Именно затова апелирам, всеки един човек, който иска да се променят нещата в правилната посока, да излезе на 4-ти април и да гласува, затова за което и ние се борим – връщане към нормалния начин на живот“, каза още доц. Мангъров.