Вчера видяхме, че Борисов е подведен от своите народни представители. Те трябва да говорят като дипломати, а в същото време поднасят откъслечни фрази към него. Самият премиер заяви, че ще подкрепи оставката на Делян Добрев, а всички видяхме какво се случи после. Това каза по повод изказването на Корнелия Нинова вчера, че ГЕРБ "бламират" Бойко Борисов, депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов в предаването "Денят на живо". 

"Страх ме е, че ако продължаваме в същия дух, България ще се провали като страна. Започвайки да излизат такива новини за роднински връзки, обществото недоволства и може да се стигне до предсрочни избори. Не може да сложиш на ключови места твои роднини. ГЕРБ не намериха модела на управление и в момента не съществува стабилност", каза още той. 

По въпроса за върната процедура за изтребителите, Ибрямов каза, че дори да е имало оферта на САЩ, тя не е в избраната листа.

"Сигурно е изпращана, защото първоначално са получени писма за информация от 15 държави и след обсъждане са извадени избраните в листа. Аз не знам за подобна оферта. Ако има обаче такава, няма как тя да бъде скрита. Дадохме идея да се създаде орган, който да наблюдава процеса по процедурата. Много внимателно трябва да се подхожда", категоричен беше Ибрямов.