Един от последните ергени в групата БСП в парламента,  Александър Симов, каза заветното "да" на своята избраница Юлия Ал-Хаким.

Двамата с Юлия, която той нарича "моята персийска принцеса", подписаха в Ритуалния дом в "Красно село". Кумуваха им Богомил Бонев и Нона Йотова, които са приятелско семейство на младоженците.


 
На подписването в Гражданското присъстваха само тесен кръг близки, а сватбеният купон ще почака до пролетта, пише "Дарик".

Затова и днес булката не беше в традиционната бяла рокля, но пък имаше нежни, перлени цветчета, вплетени в стилния кок.


Юлия, която има персийски произход, е сгодена за Симов от две години насам, когато любимият й стана депутат. Тя се грижи за външния му вид и за това да започне да си купува сака с два-три размера по-малки.

Двамата са заедно от няколко години, а легендите разказват, че когато са се запознали, са били от двете страни на идеологическата бариера. Това не им попречило набързо да се съберат. Юлия става и съмишленик на социалиста Александър, а вече и конкуренция по перо. По всичко личи, че Симов няма да е единственият журналист в семейството. Половинката също е филолог, а често анализите й са на полето на международното положение. От сватбения й пост пък личи кой кого е настъпвал на излизане от ритуалната зала...