Спорна фигура от Прехода е надвесила финансовата си сянка над новия скандален проект на проваления протестър-министър Христо Иванов и "Агнешките главички", научи БЛИЦ.
Според наши източници босът на "Овергаз" Сашо Дончев е гласен за спонсор на обявения хем като ляв, хем като десен проект на отломките на Костов.

Самият Дончев бе сред най-приближените на Ментора от "Драгалевци", а двамата си пиеха кафето в шикозното заведение "Лаваца" на столичния булевард "Витоша".

Смята се, че именно Иван Костов е топлата връзка между Сашо Дончев и банкера-беглец Цветан Василев.
 


Освен финансова подкрепа "Агнешките главички" жадуват и медийна от Дончев. Апокрифното му издание "Сега" сипе материали срещу правителството в оставка, които са с чистотата на Перловската река.

Малотиражката се разпространява сред верните съратници на "Агнешките главички" и се подарява безплатно на пасажерите на летище София. Със сигурност изданието пътува и към Белград, където Цветан Василев продължава да се къпе в разкош.

Медията ни научи, че на този етап бентлито на Дончев съзнателно заобикаля бърлогата на "Агнешките главички", за да не повтори грешката на Прокопиев, който бе засечен пред нея от папараците на БЛИЦ.

Ивайло КРАЧУНОВ