Новият политически урод, създаден от недоразумението Христо Иванов и приятелката му Кристиян Таков, е подал документи в патентното ведомство за запазване на марката "Корупция".
Именно корупцията се превърна в емблема на управлението на Костов и "Агнешките главички“, които разпродадоха българската икономика на приятелите си, които днес са мултимилионери.

Веднага след учредяването на новата си партия, която спокойно може да бъде кръстена "Корупция", Христо Иванов се сдуши с адвокатката на "Мултигруп", Ванко 1 и Цецо Василев. Татяна Дончева, която събра скромния 1% процент подкрепа на парламентарните избори ще има за цел да осигурява лява легитимация на проекта, създаден в лабораторията на Иван Костов в "Драгалевци". Отделен е въпросът, че "Агнешките главички" си имат лява легитимация в лицето на Кристиян Таков, който напътстваше с мъдрите си съвети в продължение на 5 години Росен Плевнелиев.
 

Повече от час Христо Иванов и Таков бръщолевеха за съдебна реформа и обвиняваха прокуратурата във всевъзможни грехове.

Да, прокуратурата наистина допусна жестока грешка. Тя се оказа изключително милостива към Христо Иванов, който е обект на две проверки. Първата за четирите му различни подписа под официални документи, а втората за аферата с баснословния хонорар за малкото НДК.

Измъкването му от органите на правораздаването е и най-същественото постижение на Христо Иванов през жалките две години, които изкара начело на правосъдното министерство.
 


С друго Христо Иванов няма какво да бъде запомнен. Стотици хиляди българи, обаче няма как да забравят последиците от мафиотското раздържавяване на страната ни, което ги обрече на бедност.
 


Милиони наши майки и бащи броят стотинките си в дните около коледните празници, но бъдете сигурни, че Костов, Прокопиев, Цветан Василев, Христо Иванов, Радан Кънев и Татяна Дончева нямат подобни проблеми. Единствената им грижа е къде да посрещнат нова година - на Малдивите или на Карибите.

Впрочем биреният алкохолик Радан Кънев може да си остане в България, защото господарите му са осъзнали, че е ръждясъл прът в златната им каляска.

 

И докато бедните българи се гъчкат в трамваите, то "Агнешките главички" летят с частни самолети с ограбените пари от срамната приватизация.

И за да не им е скучно, те могат да вземат на масата на топлите острови и белградския изгнаник Цветан Василев, който сега е оставен само в компанията на Сашо Диков и мандолината му.
 

На "Агнешките главички", обаче съвсем скоро ще им се наложи да платят сметката за обраната хазна, а българският народ ще им я предостави!