До късно вечерта в петък депутатите бистриха актуализацията на бюджета и мерките в предстоящите месеци на криза. През това време президентът Румен Радев обаче се забавляваше.

Той и съпругата му Десислава се похвалиха с поредния си концерт.

„За мен и съпругата ми е огромно удоволствие да се насладим на концерта на световноизвестния диригент Валерий Гергиев и солисти на симфоничния оркестър на Мариинския театър заедно със Софийската филхармония тази вечер в зала “България”“, похвали се Радев във фейсбук.

Оказва се, че освен Десислава Радева на концерта компания му прави и посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова, която неведнъж е споделяла топлите си чувства към президент, пише tribune.bg.
   
И докато президентът и съпругата му се забавляваха, то депутатите гледаха поисканата именно от Румен Радев актуализация на бюджета. От 9:00 часа сутринта народните представители бистриха  какви средства да се раздадат по ресори, за да може да се посрещне ковид кризата.

Това продължи повече от 15 часа, в които депутатите решаваха за бюджета, който трябва да бъде оставен на следващото служебно правителство на Румен Радев.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!