"Благодаря на всички хора в София, които днес гласуваха и показаха за пореден път, че в София живеят свободни хора и не се поддават на внушения".

Това заяви минути след третата поредна победа на местните избори кметът на София Йорданка Фандъкова. 

"Ще изчакаме окончателните резултати, но искам да кажа на всички, които ме подкрепиха. Ангажиментите, които съм поела, ще спазвам. 

Най-голямата група в Общинския съвет е групата на ГЕРБ и СДС. Искам специално да благодаря на десните хора, които показаха в днешния ден, че не бягат от най-важните ценности на града", коментира новият-стар кмет на София.


Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ 

"До месец предстои да предложа на общинския съвет новия проект за бюджет за следващата година. Ще търся тяхната подкрепа, както на колегите от ВМРО, така също и на колегите от Демократична България. 

Ще направя промени в структурата на управление на общината. Те ще са свързани с персонални промени в управлението.

Не чух нито едно предложение от Манолова за решение. Борис Бонев е общински съветник, със сигурност ще водим разговори в определени сфери, в които имаме съвпадение на идеите", заяви още тя. 

"Обърнах се към всички софиянци, които искат работата за града да продължи. Радвам се, че разумът надделя над популизма. Обърнах се и към десните хора, кампанията беше доста тежка, обобщи Йорданка Фандъкова. 




ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ОТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!