Хората ни вярват, не защото не можем да сгрешим, а защото можем да го признаем, да продължим напред и да работим. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на партията, предаде агенция „Фокус“.
„Нито София, нито България има време за губене. Трябва да сме с отворени уши и очи за критиките, но не трябва да се обезсърчаваме да работим“, заяви тя. „В София продължаваме да работим с бързи темпове, промяната е безспорна, но изисква непрекъсната и упорита работа“, посочи Йорданка Фандъкова.

„С подкрепата на ЕК и правителството, личната подкрепа на Бойко Борисов и средствата от бюджета на СО гарантираме развитието на важния проект за метрото“, обясни кметът.

„Всяка година София се превръща в строителна площадка, но ако искаме да наваксаме годините на разруха трябва да продължаваме да работим упорито. Наложихме темп на строителство и развитие, каквото градът не познава отдавна“, коментира Йорданка Фандъкова.

„Има много неща, които не сме направили и много работа. Когато се работи се допускат и грешки, не сме безгрешни и идеални. Никога не съм крила проблемите, говоря за тях открито. Важното е, че изисквам тези грешки и пропуски да бъдат премахвани“, каза още кметът