Съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов реши да демонстрира хумор, насочен срещу Румен Радев, Гълъб Донев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но ситуацията излезе от контрол, когато повечето коментиращи се присмяха именно на него.

"Влезнали в един бар Борисов, Радев и Гълъб Донев, и Баце ги поканил да почерпи!", гласи нелепата "смешка" на Атанасов от преди няколко дни.

 "А келнер на срещата бил генерал Гном", гласи единият от коментарите под публикацията.

Последващите коментари се превърнаха в истинска гавра с Атанасов:

"А Радев вас не ви ли е черпил?"

"Кой Радев, тоя за който клечахте и гласувахте 70 % от демократите за него ли?"

"Генерал Атанасов имате ли информация колко от членовете на служебния кабинет са проверени за принадлежност към ДС?", запита друг.

"Освен да измисляте тъпи вицове, друго не можете! Дърляте се като селски клюкарки а не затова ви плащаше народа! Всички обещания за съдебна реформа, край на корупцията и прочие бяха загърбени, поради сърбеж и чешане на огромните ви Егота!"

"След като докарахте България до това катастрофално положение , по- добре да млъкнете и да не ви виждаме повече. Дай боже служебното правителство да успее да поправи всички поразии които сътворихте"

С ироничен коментар се включи и журналистът Ивелин Николов: 

"Сега вече знам кой пише смешките за шоуто на Цитиридис по bTV. Върнете Къци! Или поне го поставете начело на ДСБ".

Други потребители на мрежата пък припомниха медийни публикации, в които Атанасов точно преди година заявява "Нямам нито една забележка към Радев".

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук