Георги Марков изпраща политическата 2022-ра с анализ на 10 истини, който прави за Epicenter.bg 

Ето и кои са те:

1. САЩ и Русия водят стратегическа война на украински терен и на гърба на украинския народ.

Американците признават, че искат да изтощат Русия. Сигурно успяват. Но не казват нищо за изтощението на Украйна.

Украйна загуби територии, според Урсула 120 000 са загиналите украинци, милиони напуснаха страната.

Бой до последния украинец е Апокалипсис. Кой ще остане след него?

2. Ако президент на Русия не бе Путин, а Дугин, руската инвазия щеше да започне още през 2014 г. и войната нямаше да е щадителна, а разрушителна.

3. Налице е свирепа цензура. Защо Си Ен Ен не е в Киев? А по време на Майдана на Сорос през 2014 г. излъчваше денонощно!

Няма ги на терен и европейските телевизии. Имат ли ток и вода киевчани, искат ли мирни преговори или бой до дупка...

4. Америка вече не е пример за демокрация, каквато я мислехме през 1989 година. Разкритията на Илон Мъск в три части за цензурата в Туитър са ужасяващи. Цензуриран е президентът на САЩ Доналд Тръмп!

А ФБР се разпорежда да се прикрият преди изборите аферите на Байдън! Ами прав е Тръмп и до днес да не признава резултата от вота.

5. Страховитите изстъпления на мароканци в Белгия, Холандия и Франция по време на Световното по футбол са знакови. Те показаха провала на Западната политика за толериране на незаконната имиграция и мултикултурализма.

В Монпелие бяха нападнати френски фенове и скъсано френското знаме!

Що за интеграция! Тези мароканци ли ще са във френската армия и какво ще стане, ако един ден с други събратя станат повече от французите и с етнически партии вземат властта?

6. Преди да е завършила войната, Европа ѝ плати цената. Санкциите се оказаха чутовна глупост. Те се СТОВАРИХА не върху руските глави, а като чук върху европейските!

Цените скочиха до небесата, съветват ни да се къпем по-малко, да си изтупваме дрехите, вместо да се перем, да хапваме заедно с комшиите на една крушка и прочее дивотии. А депутатите в страната на Мерцедес - Германия, заседават с палта и шапки.

За жалост, посочената саможертва не помага. И на 12 градуса вместо на 18 да ни наредят да живеем, войната не спира и няма да спре.

Ерата на евтината руска енергия приключи. Последиците тепърва ще са на гърба ни.

7. Западна Европа няма лидери. Станахме 51-американски щат без право на глас! Разруши се християнското традиционно семейство, думата Християнство изчезна от речника на западните управници. На мода е джендър-идеологията.

8. Еднополюстният свят приключи. Съвместните военни учения на Китай, Индия и Русия от септември са достатъчно доказателство.

9. ЕС се превърна в идеологическа бухалка, чрез която със санкции неолибералните брюкселски институции налагат народи, които са си избрали консервативни християнски правителства.

Наследили демокрацията образоват по темата автентичния борец срещу комунизма Виктор Орбан.

Прав е Виктор, който в речта си в Далас на 4 август на най-високия форум на Републиканците, заяви, че няма разлика между бившите комунисти и днешните неолиберални прогресисти. Нарече последните - "комунисти с диплома". Тръмп в своето коледното послание пък нарече Байдън и сие "марксисти".

10. Добрата новина за политическата 2022-а е решението на президента Доналд Тръмп да се кандидатира отново през 2024-а.

Тръмп е голямата надежда. Защото е против войната и се извини на сърбите за ужасната война през 1999-а, причинена от ястребите на Демократическата партия. Защото е антиглобалист и защитник на националната държава, патриотизма и историческата памет.

Защото е против износа на демокрация, цветни революции и МАЙДАНИ и уважава националния суверенитет. Защото е "против" джендър идеологията и "за" християнските ценности. Защото е смел и 100% мъж и християнин.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук