Тъкър Карлсън, един от най-гледаните телевизионни водещи в САЩ, обяви по Fox News, че започва журналистическо разследване свързано с високопоставен политик и синът му заради проблемен бизнес в Украйна. Е, стана ясно, че и в България имало разследващ журналист - международник. Това пише Георги Марков, бивш конституционен съдия в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

"Ами, свърши ли снежната буря в Америка, да хваща самолета за Щатите и да разследва и той! Сега му е майката! Новата Камара на представителите в САЩ започва също разследване след 3-ти януари", пише още Марков.

"Странно е, че в CNN няма камери в Киев. Спомням си, че 2014-та отразяваха денонощно Майдана. Дори на живо, показаха как наетите от Сорос грузински снайперисти убиваха и протестиращи, и сили на реда.

Сега никакъв кадър от украинската столица - как живеят клетите украинци?! На светло или на тъмно, с вода или без вода, в къщи или метрото. Да ги чуем: съгласни ли са за бой до последния украинец и пр.", възмущава се юристът и призовава: 

"Сорос Тв - Нова и БТВ, да дадат една камера на нашия международен разследвач, да видим и чуем журналистическия му талант - каква е хавата с войната. Само Зеленски слушаме и гледаме, ама все пак той не е избран със 100%, може да има и други мнения", посочва още в позицията си юристът. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук