Депутатът Георги Марков направи прогноза, че ГЕРБ ще спечели изборите с 5 % преднина пред БСП.

Вижте целия анализ на бившия конституционен съдия от личната му страница във Фейсбук:

БОЙКО ПЕЧЕЛИ МАЧА С 5%

Приятели,

Обещах Ви рубриката „Прогнозите на Георги Марков“. Изборите наближават, прогнозите се увеличават.

Сетих се, че президентският „стратег“ Сашко Маринов, който също е дал прогноза, играеше на младите хокей в „Левски“. Аз пък бях в ръководството на „Левски“ по хокей по покана на ЛЕГЕНДАТА БАТЕ ГОШО СТРАШИМИРОВ. Затова реших да разделя „по хокейно“ политическите партии за мача на 4-ти април в три групи:

ГРУПА „А“: ГЕРБ и БСП, които единствени ще се борят за шампиони – за първото място.

ГРУПА „Б“: ДПС, която винаги ще е в парламента, както и досега. Като етническа партия няма да може да мине в група „А“, но няма и да изпадне от групата, т.е. от парламента.

ГРУПА „С“: Всички останали партии, които ще се борят да влязат в НС и по отделно или в коалиции да прехвърлят 4-те процента.
Ето и горещата ми прогноза:

Група „А“: БОЙКО С ДЖИПКАТА ЩЕ ПОБЕДИ БСП С 5%. Това ще е пета поредна парламентарна победа на ГЕРБ над БСП – 2009, 2013, 2014, 2017 и 2021 г. Вече казах по БНР, че джипката е символ на направеното от ГЕРБ през годините.

„Джипката“ ще е неформалният водач на всички листи, защото във всичките 31 избирателни района ГЕРБ направи НЕЩО ЗА ХОРАТА, а другите нищо.
ГЕРБ с НАПРАВЕНОТО ще победи БСП с НЕНАПРАВЕНОТО.

Бойко може да ни покаже с джипката само в София – три метра, та третото даже е най-красиво в Европа и кюстендилските софиянки могат да отиват с метрото от центъра до аерогарата, до модерните Централна гара и автогара, от „Люлин“ до „Младост“.

Борисов може да ни покаже с джипката зала „Арена Армеец“, която направи, та да гледаме Гришо, Цвети и други световни величия в тениса, реновира зала „Фестивална“, за да може най-бързата бяла жена – красивата Ивет Лалова, да има къде да тренира.

Какво да кажем за бул. „Витоша“, който от скърцащи трамваи и пърпорещи ауспуси беше заприличал на селски булевард, а днес стана стъргало на цяла България. Да не говорим за десетките детски градини, обновени културни паметници и още, и още…

Кой партиен лидер с джипка може да ни покаже, че е направил втори мост над Дунав на Север, а на Юг магистрала до гръцкото море. Може ли някой партиен лидер да ни покаже, че е направил магистрала от София до Южното ни море, че Варна и Бургас станаха черноморски перли, че бяха направени спортни зали, шосета, газопроводи, колектори, пречиствателни станции и десетки църкви, като тази край Бяла, Русенско, да речем.

Какво направи БСП за България през тези 30 г. при толкова много управления? Национална катастрофа и Луканова зима, при която умряха повече граждани, отколкото при коронавируса.

Национална катастрофа при Виденов с 3 долара заплати. Паралелна държава при Беров. Обръчи от фирми при Тройната коалиция. Единствено Пламен Орешарски направи нещо – ресторант направи човекът, но джипка не може да стигне до него, че ресторантът е във Виетнам.

Прочее, какво направиха за София кметовете на Сорос от ДБ, които БСП сложи на власт, но в „Средец“, „Триадица, „Оборище“, „Лозенец“ и т.н. – 00, тоалетна дори не направиха!

Приятели, това е засега. Очаквайте прогнозите за група „С“ и какво ще стане след изборите.

БОЙКО ПЕЧЕЛИ МАЧА С 5% Приятели, Обещах Ви рубриката „Прогнозите на Георги Марков“. Изборите наближават, прогнозите...

Публикувахте от Георги Марков в Четвъртък, 18 февруари 2021 г.