"Другата събота 1,5 млн. унгарци ще излязат на улицата по случай 65 г. от Унгарското въстание, за да кажат браво на Виктор Орбан. Браво, защото връща на всички унгарски семейства с деца платения от тях данък за 2020 г., защото дава на всички унгарци 13-та пенсия до живот, че дава 33 хил. евро на всяка жена, която се осигурява и има второ и трето дете и освобождава  от данък всички работещи до 25 г.". Това каза Георги Марков пред БНТ. 

Унгарският народ ще благодари на Орбан, че не клекна на Брюксел да се изучава джендър идеологията в училищата. Орбан не е против хомосексуалистите, но до 18 годишна възраст унгарските деца не могат да се облъчват с джендър идеология, заяви той.

Орбан защитава националния си интерес, защото още през 2015 г. каза, че слага ограда, защото идва мигранти, които са троянския кон на тероризма. Сега всички са на неговата теза,  на последния Съвет на ЕС 12 държави молят съюза за пари за огради", каза още Марков.

ЕНП не изключи Орбан, а Орбан остави ЕНП.  Християндемократическата партия на Германия се срути, защото Меркел  социалдемократизира своята партия. Що за християндемокрация е да признаеш гей браковете? Що за християндемокрация е да кажеш лудостта "Елате, ще се справим. Е, не се справиха, обясни той.

20 генерала и адмирала във Франция през май писаха до Макрон: " Франция е във война, която ние губим. Миграцията тържествува във Франция". Що народ бе заклан. Това ли е демокрацията? Това ли са европейските ценности? Вие погубвате християнска Европа и трябва да направите паметник на Орбан, че я пази!, заяви Марков.

Себастиан Курц е изключителен политик. Направи две изявления преди две седмици, че няма да допусне нито един афганистанец в страната си. Три дни след това прокуратурата го сготви, каза още той. 

Марков бе категоричен, че Орбан е естествения лидер на дясното в Европа. " След като напусна "ЕНП" той обедини Матео Салвини, Джодрджия Мелони, Качински и Льо Пен".

Бъдещето е Европа на националните държави, или ще бъдем християнска Европа, или няма да ни има, завърши бившият конституционен съдия.