"2016 година е най-тъжната и зловеща година. Последната седмица се случват клане, газене, разстрел и взривяване на европейски граждани. Това каза бившият конституционен съдия Георги Марков по Нова телевизия.
"За да кажем какво правим, трябва да кажем, че има пряка връзка между мигрантската вълна и терористичните атаки. Виновникът за това се нарича Ангела Меркел. Тя съсипа Европа. Онзи ден каза, че няма да променя политика си. Не, тя не се справя. Тя никога няма да може да се справи, тези хора не подлежат на интеграция. Това са престъпници, преминават граници по незаконоустановен ред. В България това се наказва със затвор за 5 г. Главният виновник е Западно-европейската коалиция и САЩ, които свалиха режимите в Близкия Изток", категоричен е Марков.

"Виктор Орбан каза, че това е смъртоносна отрова, нито един човек няма да приемем, нашите жени не се нуждаят от тях, нашите мъже си ги оправят. Не им ща парите на Европа, ако ще идват тук бежанците да ни колят. На влакчето, на самолетчето и там, откъдето сте дошли. Гърция не е надежден съсед. Трябваше там да спрат мигрантите. Трябва да изградим стени на границата. Ще дойдат тези тук, ще се разхождат по "Витошка" и ще ни колят", каза още бившият конституционен съдия.

"Гърция е свалила гащите, как ще ни пази?!", попита Марков.

По повод предстоящите избори за президент в България той коментира, че не се е родил обединител и българската нация не подлежи на обединение.

"Бойко Борисов е факир, успя да омотае 20 партии и да управлява. Красимир Каракачанов е сериозен политик, има правилно отношение към бежанската вълна, иска да запази Европа християнска. Скоро футболният клуб "Левски" ще има нов собственик, няма да е от подземния свят като сега", завърши Георги Марков.