Кирил Петков сбърка столиците. Изпусна питомното, гони дивото. Това написа във Facebook Георги Марков, бивш конституционен съдия и депутат от ГЕРБ.

Публикуваме пълния текст на публикацията му в социалната мрежа:

Хубаво е Кирчо, че иска да се учи на политика. На последния Европейски съвет като премиер си говореше с Орбан на 4 очи... Ама, не дойде в Будапеща на 4 май да чуе Тъкър Карлсън, Стив Банън, Кари Лейк, Вацслав Клаус, Жордан Бардела, Андре Вентура, Виктор... и Великия Доналд Тръмп, който във видео на форума СРАС нарече неолибералите комунисти и новите варвари.

Дето ликвидираха християнските ценности и толерират третия пол, незаконната миграция и войните.

Отишъл в Братислава с Едуард Хагер да се види. Хубаво момче, соросоидче, ама падна от власт. Служебен премиер е унгарец, а септември се връща на бял кон Фицо. Урсула била там, ама тя за Шенген няма да помогне. Ванката Кръстев да говори със Сорос или сина му Александър да кажат на Рюте. С Австрия обаче няма и това да помогне. Партията на Свободата диша във врата на Нехамер. Показаха го изборите в Тирол.

Кирчова работа. Купува си фабрика на 8 септември. Догодина светът ще е друг...

P. S.: Кирчо е научил в Словакия, че над Европа тегне нова стена. Според мен сме в непрогледна неолиберална мъгла и предстоящата неизбежна война. 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук