Тръмп е 100-процентов мъж и християнин, 100-процентов баща и съпруг – със съпруга 100-процентова жена. Това написа в личния си профил във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Георги Марков. 

Прочетете целият му анализ: 

Приятели, от президентския стол на великата Америка слиза Доналд Тръмп де юре, но де факто той остава президент на милионите по света и Америка, които ненавиждат глобализма и неолибералните комунисти. Един път президент - винаги президент.

От високата трибуна на ООН никой не е произнасял такива исторически слова: „Никога няма да предам американския суверенитет в ръцете на глобалните бюрократи, които никой не е избирал и не се отчитат пред никого.“

„Бъдещето не принадлежи на глобализма, а на патриотизма. Америка отхвърля идеологията на глобализма и прегръща доктрината на патриотизма.“

Винаги ще помня думите му, че Америка се отказва от „износа на демокрация“ и ще защитава, и уважава правото на всяка страна да отстоява своята вяра, идентичност, национален суверенитет, традиции и обичаи.

Като човек, който има от десетилетия дом в Централна Европа, няма как да забравя думите му пред стотиците хиляди на площада във Варшава: „Браво, вишеградци, Вие сте новият мотор на Стара Европа!“

Постигнатите му външнополитически успехи и в Близкия Изток, и на Балканите, ще останат изумителни.

Тръмп е 100-процентов мъж и християнин, 100-процентов баща и съпруг – със съпруга 100-процентова жена.

Няколко години радикалните неолиберални комунисти в Америка, както и либералката CNN отказаха да признаят неговата победа – съвсем НЕОСНОВАТЕЛНО. Сега той ще им го върне съвсем ОСНОВАТЕЛНО. Защото той бе президентът, за когото гласуваха живи хора, с установена идентичност. Той е президентът на УРНИТЕ, а не на неидентифицираните гласове по пощата и тези от гробищата.

Очаквам с присъщото си чувство за чест и справедливост той да не признава изборите до край и да не присъства на церемонията на новия американски президент.

Тръмпизмът няма да угасне – бъдещето е на националните държави.

Дълбок поклон на Доналд Тръмп Приятели, От президентския стол на великата Америка слиза Доналд Тръмп де юре, но де...

Posted by Георги Марков on Thursday, January 7, 2021