Корнелия Нинова се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и превръща тази партия в това. Това каза народният представител от ПГ не ГЕРБ Тома Биков по време на извънреден брифинг, който бе даден малко, след като лидерката на БСП излезе с остро изказване.

„Въпросът, свързан с чумата и т.нар. втори проби показват, че институциите са реагирали адекватно и заразата е била предотвратена. Това е резултатът, който днес беше представен. Действията на БСП и безотговорното отношение на Корнелия Нинова по време на тази криза за нас все още са заплаха на националната сигурност и искаме компетентните органи да се намесят“, каза още Биков.

Светкавична реакция! Цветанов срази Нинова: Борисов постига успех след успех, а тя завижда! 

Той посочи, че от ГЕРБ са очаквали Корнелия Нинова да даде пресконференция на тема кой носи отговорност за Бенчо Бенчев. 

И Порожанов атакува остро Нинова 

„Защото още не сме чули какво мисли тя. Тя реагира на този огромен скандал с един статус във „Фейсбук“. За нас е озадачаващо бягането ѝ от тази тема. По нея ние изразихме съмнение, че в БСП съществуват „черни каси“ и това съмнение остава и до днес. И призоваваме органите на реда да проверят това“, каза още Биков и посочи, че казусът с Бенчев явно не е изключение и той може да се окаже модел.

„Добре е президентът Румен Радев да каже знае ли, че неговата партия е използвала помощта на г-н Бенчев по време на неговата кампания. Защото това го каза Атанас Зафиров от БСП – той го потвърди. Трябва да се каже в какво се е изразявала помощта на Бенчев – лепене на плакати, раздаване на флаери, даване на пари. Да не се правят, че не разбират въпроса, защото в кампанията на Радев участваха с финансиране хора, които са безработни и социално слаби. Много хора с дарение са участвали в диапазона, който не подлежи на проверка. 

Ще продължим да задаваме тези въпроси, а дали Корнелия Нинова ще отговори – аз се съмнявам. Защото тя се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и превръща тази партия в това. Човек, който не отговаря на важни въпроси, засягащи го, и ползва работническата част за параван на мениджърските изпълнения в стил Бенчо Бенчев“, коментира Биков, цитиран от Фокус.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!