„Нека първо започнем с шега. Много червени вратовръзки вратовръзки имаше преди мен. Дори и Вие сте с такава“, с тези думи Димитър Главчев започна гостуването си в сутрешния блок на bTV при Антон Хекимян, където бе поканен да говори за вчерашното обсъждане на вота на недоверие на БСП към ГЕРБ.

„Там (в БСП) има много добри журналисти. Кой спонсориран от държавата, кой не. Те обаче не се славят с големи специалисти по националната сигурност. Да речем Славко Велков не беше там. Сигурно не беше, защото го е срам. Те аргументите им не струват, а са написани по материали от медиите. Кой да ги обори“, отсече бившият шеф на НС.

Нинова изригна заради циганите, биещи полицаи и призова: Хванете новия избягал арестант преди да си пусне брада! 

По думите му вотът е бил наистина несъстоятелен.

„Имаше една прожекция в залата. В която кой знае защо Корнелия Нинова извика на помощ премиера Бойко Борисов“, каза още Главчев.

Горещи страсти в парламента: Цвета Караянчева и Нинова се скараха заради Борисов и още нещо (СНИМКИ) 

„Не е вярно, че депутатите на ГЕРБ не излязоха за реплики. Менда Стоянова веднага разкри некомпетентността на Нинова. Явно БСП така са си решили – в началото на европредседателството направиха един вот на недоверие, в края пак. Просто защото така са си намислили. Това от вот на недоверие, така както го проведоха колегите от БСП, се превърна във вот на доверие“, поясни още Главчев.
 
„БСП отчитаха като своя победа това, че съм си подал оставката. Е, като гледам дълго време това ще им остане единствената победа“, отсече бившият шеф на НС.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!