Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни. Това заяви пред БНР социалният министър и областен координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева.

По думите ѝ ситуацията е трудна заради пандемията и затова са нужни знаещи и можещи хора, които веднага да влязат в час и да започнат да предлагат решения на проблемите:

"Да са млади и неопетнени хора, за които не може да има съмнение в почтеността им", подчерта тя, обяснявайки аргументите за посочване на хората, които ще влязат в партийните листи за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Сачева подчерта, че реденето на листи е екипна дейност в ГЕРБ и мнението на областните координатори и на Изпълнителното бюро имат значение.

Припомняме, че както БЛИЦ писа в събота зам.-председателят на ПГ на партията Красимир Ципов съобщи, че в листите на ГЕРБ за предстоящия вот ще има и нови лица. СДС също ще имат хора на водещи позиции. 

Що се отнася до кандидата на партията за премиер, Ципов бе категоричен, че към настоящия момент не стои друга кандидатура от тази на Бойко Борисов. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!