Най-важното е, че имаме ясна визия какво не сме свършили и къде трябва да наблегнем, за да можем реално да го обясним на хората. Това заяви пред депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева, след като бяха представени основните изводи от проведената онлайн анкета сред симпатизантите на партията, предаде Новини.бг.
"Структурите са посочили как трябва да работим и в кои сфери да наблегнем. Ние трябва да си поставим ясни задачи. Остава ни да работим", каза още тя. 

Относно коментарите на БСП за спиране на еврофондовете Караянчева беше категорична, че "лъжите на Корнелия Нинова станаха толкова много, но ние винаги сме казвали, че те имат обратна страна. Ако продължава със същото темпо, едва ли някой ще й повярва. Тези заплахи и заклинания, които БСП се опитват да вкарат в главата на хората, ще имаме тежката задача да ги опровергаем. Когато човек говори истината, достига по-лесно до хората и побеждава", допълни тя. 

"През двете години парламентарен живот има много приети закони, но най-важното е, че политическите сили са се научили да си говорят по-важни теми. Ние от ГЕРБ сме отговорни и винаги работим така, че да не разрушаваме стабилността в институциите", обяви Караянчева и обясни, че по време на клетвата на Румен Радев и произнесената от него реплика, че депутатите имат още една седмица, "ние показахме нашето отговорно отношение и не напуснахме залата, защото за нас най-важно е стабилността на държавата".

Скандалите между ГЕРБ и БСП в последните дни са доста чести.

Днес стана ясно, че Нинова и Цветан Цветанов са имали лек спор по време на церемонията по встъпване в длъжност на новия президент Румен Радев.

Вчера пък премиерът в оставка покани Нинова да му санира къщата в Банкя. Късно снощи пък опроверга изказването й, че предстои спиране на ефровонодве за страната ни. 

В ранните часове на днешния ден Борисов пък изригна, че „комунистите никога не са били глупави, те са били подли, безкомпромисни и конспиративни”.

Това подразни лидерката на БСП, която веднага публикува гневен пост, в който написа, че комунисти плюят комунисти.