Депутатът от ИТН Радостин Василев реагира с пост във фейсбук на интервюто на Татяна Дончева пред Цветанка Ризова. Както БЛИЦ писа Дончева посочи, че никой не знае как Слави Трифонов взима решения и кой му ги спуска. По думите ѝ той има изградена енигма от миналото и това не го прави физически и психически равностоен на Бойко Борисов." Ако тия хора имат два грама разум, сами могат да стигнат до извода, че тая работа не е читава", каза още тя. 

В същото време припомняме, че скандал избухна именно между Татяна Дончева и Радостин Василев.  Както БЛИЦ писа преди дни Тошко Йорданов обвини Татяна Дончева от ИБНИ в опити да предизвика разцепление в групата на „Има такъв народ“. Йорданов заяви, че Дончева е убеждавала депутати от ИТН да подкрепят правителство с третия мандат с обещание да станат министри, като е предлагала и пари. По-късно самият Радостин Василев разкри, че Татяна Дончева е писала на листче пред него  "500 к", което той е разчел като подкуп.

По-рано и лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов реагира светкавично на думите на Дончева пред Ризова.

А ето какво написа и Радостин Василев:

Госпожа Татяна Дончева изключително умело се самоубива през последните няколко дни. Без усилия. Просто е дала свобода на своята същност и цветущ език. Станахме свидетели на 10 различни нейни участия и 10 различни версии. Слушам я и се чудя, дали вярва в това, което говори, или е професионален говорител на неистини и злостни обиди. Лъжи, лъжи, лъжи, лъжи, лъжи и пак лъжи за всичко.

Обиди, злоба, жлъч и плюнки. Страхотна стратегия и политическа интелигентност. Обявила е ИТН за най-злото нещо на света и се моли на избирателя да ни няма. И всичко това, защото след 30 години, НИЕ се осмелихме да осветлим морала, или по-скоро липсата на такъв, у една мрачна и задкулисна героиня от МИНАЛОТО.

Силата е в ИСТИНАТА!