Когато е станало това, за който аз научих от медиите, няма как да съм бил на местопроизшествието, при положение, че през това време съм на 6-7 километра от мястото, на което се случва този сюжет. 

Такава версия изрази депутатът от 3-ти Многомандатен избирателен район на БСП Иван Иванов, изключен от партията след разразилия се скандал.

Припомняме, че до това решение на столетницата се стигна след побоя над председателя на Общинския съвет на БСП-Долни Чифлик - Валентин Вълчев, на 20 октомври тази година.

Според медийните публикации това е станало пред областния съвет на БСП на ул. "Братя Миладинови 102". По това време около 18:30 бях там, но слязох до центъра на град Варна. 

Малшансът на организаторите на тази постановка е, че те са очаквали аз да остана на събранието на младежите, но аз реших да си тръгна", аргументира се изключеният депутат. 

"Няма как да не познавам Валентин Вълчев, тъй като сме работили с него по време на парламентарните и евроизборите. Не съм го виждал от 3 месеца, когато беше проведен конгреса на БСП в София и не съм имал пряк досег с него. Категорично не съм удрял Валентин Вълчев", твърди Иванов.

"До този момент нямам досег с правораздавателните органи", подчерта той. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОНБОСТИ В БЛИЦ!