Севделина Арнаудова е останала в Министерския съвет, но с друга длъжност. В началото на август тя обяви, че напуска като ръководител на правителственото звено за връзки с обществеността и че ще работи за партия ГЕРБ.

Справка на „Флагман“ във вторник в сайта на "Интегрираната информационна система на държавната администрация" обаче показала, че името й продължава да фигурира като заемаща шефския пост в Политическия кабинет на министър-председателя Бойко Борисов.

Затова изданието задава въпрос към правителствения пресцентър: Арнаудова продължава ли да е на тази или друга позиция в Министерски съвет (МС) и кой е ръководител на звеното за връзки с обществеността?

Севделина Арнаудова напуска Министерския съвет

“Севделина Арнаудова вече не заема длъжността Ръководител на звено за връзки с обществеността и на тази позиция, която е част от политическия кабинет на министър-председателя, не е назначаван друг. Неточността в Интегрираната информационна система на държавната администрация ще бъде поправена. 

С решение на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова е съветник към политическия му кабинет на непълно работно време“, отговорили от правителствената информационна служба.