Васил Радев, писател и артист, собственик на продуцентската фирма Ape Tunes, разобличи в своя Фейсбук профил президента Румен Радев, че е излъгал относно издънката на неговия син преди няколко дни, който си направи парти с приятели в столичния квартал "Бояна", съобщава zonanews.bg, позовавайки се на негова публикация в социалните мрежи.


Васил Радев


Ето какво пише Русев:

"Г-н, Радев! Ехоооо! Разочарован съм! Много съм разочарован. Разочарован съм от Вас и като човек, и като главнокомандващ, и като уж обединител на нацията, и като "президент".  Особено ми беше трудно да напиша последното, дори и в кавички. Току-що гледах по телевизията изявление, че синът ви не е присъствал на въпросния, вече станал печално известен купон, в нарушение на противоепидемичните мерки! СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ! 

Откъде съм наясно, че лъжете ли - много просто, ами моят заварен син беше съученик с тотално изоставеното от вас момче и беше на същия този купон. (Моят заварен син вече си понася последствията. А вашият?)

Но нека се върнем малко назад - детето ви малтретираше всички в училище, ала никога не биваше наказван. Защо ли? Сигурен съм, че той не е лошо момче, дори съм чувал, че е много умен, но вие очевидно нямате никакъв контрол над него, не ви интересува, и вероятно никога не сте му казали две истински бащински думи. Жалко! 

Не е толкова страшно, че младежи купонясвали (колкото и да не е правилно в сегашната ситуация), няма страшно, че са арестувани (дето се вика, ако не са те прибрали поне веднъж, не си живял), но да излизате с изявление, че случилото се е неистина и синът ви не е бил на събирането е ДЪНО! Какво искате да кажете - че другите деца са си въобразили, че полицаите са фантазирали ли? Може би 30 човека си измислят, за да ви злепоставят предизборно? Това е жалко. 

Появете се и постъпете мъжки, щом историята вече е раздухана! Това да се криеш, да лъжеш и извърташ е специфично за един тип хора, от които надявам се, че не сте. Много рядко си позволявам да избухвам по този начин, но не мога да се удържа този път!