Вече е ясно кога ще стане известно на публичността решението на Цветан Цветанов след имотния скандал. Той ще даде брифинг в парламента в 17:00 часа, в който ще обясни какво ще е бъдещето му.

Днес зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ се приземи на столичното летище от визитата си в САЩ. "Благодаря за топлото посрещане, прекрасна пролет, прекрасно време. Винаги когато взeма дадено решение, първо го споделям с премиера. Засега съм го споделил със съпругата си", заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов на Летище София. 

БЛИЦ припомня, че преди дни гръмна скандал заради закупуването на имоти на много по-ниски от пазарните цени на някои членове на властта. Цецка Цачева и Ваня Колева подадоха оставките си ден след публикациите, последва ги заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов, който депозира молбата си за напускане на поста във вторник в МС.

Най-наглата сделка е била на съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов. Жена му е закупила имот на скандално ниска сума на квадратен метър. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!