Трябва да продължим реформата за съдебната власт. Няма да се подвоумя, ако е необходимо, да внеса законопроект за изменение на конституцията, ако успея в диалог с политическите сили да постигна консенсус. Това заяви Цецка Цачева на брифинг след срещата с Реформаторите.
"Ангажиментите, които съм поемала и преди това, гарантирам, че като президент, ще ги изпълня. В мига, в който стигне до мен антикорупционния закон, ще бъде обнародван. Докато това се случи, е необходимо да мобилизираме всички честни, разумни и активни български граждани. Обръщам се най-вече към младите хора, една част са разочаровани от политиците в момента, те избраха квадратчето "Не гласувам за никого"", заяви Цачева.

"Приятели, изборът на 13 ноември е съдбоносен. На карта е заложено бъдещето на България, дали ще защитаваме националните си интереси, или за пореден път ще сменяме посоката. Млади хора, повярвайте, по-възрастните знаем каква е алтернативата. Аз съм човекът, който ще даде всичко от себе си през тази седмица, за да бъда президент на България и да гарантирам бъдещето на България заради вас", заяви Цачева.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ РЕЗУЛТАТИ, КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМА