"На последните избори в смесените региони зад набъбващия резултат на ИТН витаеше сянката на ДПС. Днес сянката изпълзя на светло и любезно помогна човекът на Бисеров да стане парламентарен шеф.

След няколко дни с ДПС-съдействие ще се сформира правителство с оправданието за заедност и рестарт на държавността. Както се казва, годежът е факт, следва гражданският брак, "изрази възмущението си във Фейсбук от новите управляващи бившата шефка на НС Цвета Караянчева. 

"Къде обаче са онези протестни партии със стари муцуни, които се обявяваха за флагмани в борбата със статуквото? Онези герои от Росенец, които пиха кафе и иронизираха, че искат Доган да им даде парче от баницата. Нещо им се сломи жестокостта. Или вече усещат вкуса на баницата? После ще обясняват, че не искат места, а само политики.

Само със стойки и чалъми, договорки и клетви няма да ни изкарат от задаващата се криза, няма да ни излекуват като гонят и обиждат нашите медици, няма да ни вкарат в Шенген само с ала бала и шоу програми. Идва зима, четвърта ковид вълна и хилав парламент, а какво правителство все още не знаем, но се досещаме и затова въпреки лятната жега ни побиват тръпки", завърши Караянчева.