"Изказванията на президента са в една линия. Той говори едно и също в рамките на две години и половина.

Зарадвах се, когато дойде в парламента, но той отново сложи разделителна линия". Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева от Кърджали по повод речта на президента Румен Радев от трибуната на Народното събрание преди няколко дни.


"Не разбирам какво лошо има в демокрацията, след като това правителство е избрано от народа. Надявам се да се запознае с програмата и да погледне реално какво е направило това управление. Нещата трябва да се казват с истинските им имена и да има конкретика.

Премиерът може да идва всеки петък, когато има въпроси по обща политика. От президентската институция не знаят какъв е механизма за приемането на законопроект", посочи още председателян на Народното събрание.

Караянчева разкри къде си прави прическата и захапа здраво Манолова

Тя отбеляза, че има излишък в бюджета, но той се разпределя по всички области в България. 

"Носим политическа отговорност и сме чувствителни към проблемите на хората.

Току що една дама ме спра и каза "вдигайте пенсиите". Това са проблеми на живия живот. Обясних й, че инвестициите, които идват в България, ще даде възможност да се вдигне заплатата й и децата й, които са навън да могат да се върнат и да се реализират в България", обясни Караянчева.

Крум Зарков хвърли бомба, призна ще си измие ли БСП ръцете с Манолова на изборите

Председателят на парламента посочи, че г-жа Фандъкова е изключително подготвена за нов кметски мандат.

"Г-жа Манолова няма лошо да се включи в битката. Всеки един от кандидатите трябва да изложат ясни познания за града. По оценката на гражданите ще бъде избран кмета и тогава ще видим кой за какво става и кой какво може", заключи тя.