Журналистката Соня Колтуклиева смята, че Мая Манолова е смазана от безцеремонното отношение на някогашните и приятели от "Шоуто на Слави". Споделяме пълният и коментар от личния и фейсбук, без редакторска намеса:

Мая Манолова е в тотална изолация, след като Слави Трифонов в интервюто си за БНТ разкри, че тя е ходила на крака при него преди гласуването на кабинета на “Има такъв народ”: нейните коалиционни партньори са й бесни, даже не й вдигат телефона; никой не желае да отиде с нея на преговорите с Корнелия Нинова за реализиране на третия мандат.

Мая Манолова се опитала да се оправдае, че им била казала, те просто не си спомняли, но била парирана с думите: как така пък никой не си спомня да си съобщила за среща със Слави, а по принцип за това ти трябва мандат от коалиционните партньори, какъвто не ти е гласуван.

А заради изхвърлянето на Манолова, че президентът Радев ще предпочете нея и философстването й на тема: “Третият мандат е възможен само, ако бъде разглеждан като втори опит за първия мандат”, в групата я обстрелвали със саркастични забележки: “Е, Мая, под аренда ли даде третия мандат или на концесия?!”

Мая Манолова е смазана от безцеремонното отношение на някогашните й приятели от “Шоуто на Слави”, които много я разхвалваха като омбудсман по БТВ. В четвъртък, в пленарната зала, Тошко Йорданов се приближил към нея и й казал: “Хайде да те водя на прощална вечеря, да се сбогуваме, че теб няма да те има в следващия парламент!”