Онази позиция, която заявихме за референдума по време на изборите, не е променяна, не сме обсъждали отново. Но по повод на случилото се, имам предвид спирането на предаването на Слави - какви са отношенията между него и телевизията, не е наша работа. Това е въпрос на договорки на конфиденциален договор. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод сваленото от екран предаване на Слави Трифонов.

Припомняме, че Слави Трифонов отправи ултиматум към политиците вчера в отворено писмо до медиите. Вечерта от bTV разпространиха съобщение до медиите, че програмата на телевизията е променена. Вместо актуално предаване, бе излъчен запис.

По този въпрос Нинова отказа да говори. "Ние там не се месим", посочи тя, но коментира, че един въпрос стои открит.

"Слави Трифонов тази позиция и я изразява поне от 4-5 месеца, от провеждането на референдума до днес. Тя не е променена. Какво се промени, че сега след изборите се предприема тази мярка. Значи 4 месеца, при същата позиция, при същия апел, при същото поведение – никаква реакция. Минаха изборите, имаме резултат и веднага такава реакция. Нямаме отговор на този въпрос. Просто се питам. Изглежда малко странно", каза лидерът на Столетницата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!