Спорът между лидерите на ГЕРБ и БСП се прехвърли на пиарския тепих. В яростен спор се хвърлиха шефът на пресцентъра на БСП Жанет Пашалиева и на ГЕРБ - Севделина Арнаудова. В спора се включи и още един от пиарите на ГЕРБ - Никола Николов.
"Заради многобройните обаждания, които получих по повод дебата Корнелия Нинова- Бойко Борисов - не беше постигнато съгласие за такъв, защото ГЕРБ не смеят да покажат лидера си сам срещу Нинова. Искат дебати с лидери и експерти в един и същи ден. Може би целта е да стане говорилня и да се размие отговорността на лидера. Корнелия Нинова прие да има и дебат между експерти, но дебатът очи в очи с Борисов да е отделен, в различен ден. Направете си извода - кой бяга и кой не иска да поеме лидерска отговорност. Хората очакват дебат между лидери. Експертите на двете партии вече сме ги виждали в дебат.", написа в социалната мрежа Пашалиева.
 
 
"Жанет, на срещата с трите телевизии ти предложи дебат между екипите и след това дебат между Борисов и Нинова. Кой лъже и кой се отказва? Дебат Борисов срещу Нинова е възможен още утре в 19.30ч. в НДК, той ще бъде там, както вече заявихме според предложението на трите тв. Екипите също ще чакат своите колеги за отделен дебат утре вечер на същото място!", побърза да й отговори Севделина Арнаудова.

Източник и снимки: Канал 3