В политиката това е каквото е, както е казал Ботев, за народната любов трябва да се бориш. Корнелия Нинова тези неща така и не ги научи. Аналогията на червените е фрапираща, коментаралидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов, цитиран от Канал 3.

"На тези избори постигнахме успех, тъй като никога не сме си променили идеологията и стратегията, вече повече от 20г. Стратегията ни е именно да се работи, да се възроди българската армия, образованието, борбата срещу циганизацията", каза още лидерът на ВМРО.

"Изводите от изборите показват, че хората се интересуват не от това, което си написал в програмата си, а от това, което изпълняваш. Трябва да седнем с ГЕРБ и да видим какво сме изпълнили от програмата. Изпълнихме много задачи, вдигнахме заплатите, подобрихме качеството на образованието, сградния фонд и създадохме по-твърди мерки за малцинствата, децата да посещават училище", каза Каракачанов.

Стратегията за циганите я вкарваме за гласуване веднага след като си дойда в София, вече имам среща с Борисов. ВМРО няма да искаме повече властови министри, категоричен бе Каракачанов. Няма да преразглеждаме позициите на "Обединени патриоти”.