Днес улиците в кварталите са разбити и разкопани. Тротоарите, ако съществуват, са окаяни. Това заяви Мая Манолова по време на пресконференция относно кандидатурата си за кмет на София.

Тя заяви, че мечтае за една зелена столица – столица градина.

Тома Биков направи пред БЛИЦ голямо разкритие за Мая Манолова!

„Обръщам се към всеки гражданин на София – гласувайте. Това е най-силното оръжие. Нека заедно да променим нещата в столицата и България“, добави тя.

Манолова е издигната от инициативен комитет, членове на който са рапърът Криско, фолк дивата Анелия и олимпийският шампион по борба Армен Назарян.

Както БЛИЦ писа скандален адвокат ще поведе предизборния щаб на Манолова в борбата за столицата
 

Искаме следващият кмет на София да чува своите граждани, да управлява прозрачно ресурсите, да се бори за своите граждани. Искаме следващият кмет на София да бъде Мая Манолова.

Това не означава, че ние ще спрем да бъдем бдителни и критични. Това каза Никола Вапцаров, член на инициативен комитет Лозенец и председател на Инициативния комитет за издигане на Мая Манолова за кмет на София.

В основата на римското право има един принцип – всеки е длъжен да следва законите, които сам сътворява, или иначе казано, всички са равни пред законите.

Нима това днес е това, нима няма хора, за които законите не важат или за тях се правят специални закони, а други се борят за къшей хляб. Всеки един от членовете на комитета е бил застъпник за определена кауза, търсил е помощ от врати в държавата. Това ни доведе до Мая Манолова. Тя остави нейната врата отворена и правеше всичко възможно, въпреки ограниченията на поста ѝ, заяви Вапцаров.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!