Елисавета Белобрадова написа коментар в социалните мрежи по повод решението на "Възраждане" да осветят стаята си в НС, тъй като преди това тя е била ползвана от ДБ. Белобрадова  уточнява, че ритуалът, извършен от Константинов и колегите му е православен, а тя по религия е католичка. Ето коментарът ѝ в социалните мрежи:

„Възраждане“ взе стая в НС, ползвана от ДБ преди това и ето какво направиха СНИМКИ

Разбирам, че вчера колегите от „Възраждане“ са извикали свещеник да осветят новата си стая, защото господин  Костадин Костадинов не искал да влиза в стая, която е била обитавана (!!) от „Демократична България“.

Поинтересувах се какъв е свещеникът и доколкото разбрах е православен. Аз, обаче, съм католичка и искам да предупредя колегите от „Възраждане“, че осветяването на стая от православен свещеник, в която е работил католик от „Демократична България“, не действа.

Не искам да се изтъквам, но всички стойностни филми с ужасяващи демони от религиозно естество като „Константин“ и „Антихрист“, не са за православната църква.

Могъществото, което ни е дадено от редица тайни ордени в причудливи манастири по върховете на страховити планини, не може и няма как да се пребори с ортодоксален ритуал.

Та, нека имаме предвид, че стаята продължава да е обитавана (!!) от „Демократична България“ и ако внезапно падне папка от масата, която никой не е пипал – колеги, бягайте!“