"След управлението на сглобката хората са обезверени. Единственото решение е хората, отивайки да гласуват в неделя, да помислят какво са обещали политиците и на кого могат да повярват", казва Мая Манолова - председател на "Изправи се България" - част от коалиция "Солидарна България". 

"Аз и Ваня Григорова сме единствените, които водим битките докрай. Ние ефективно можем да се противопоставим на сглобката. Това са фактите. 

Непочтените атаки са насочени към Ваня и мен, защото най-големият страх на политическия картел, е в парламента да влезнат хора като нас.

Определено не се готвим на министерски кресла. Има много какво да се каже и покаже, затова ги е страх. И затова са пуснали пуделите на Борисов, пускат се страхотни лъжи", заяви Манолова в сутрешния блок на БНТ. 

"Социолозите, пуделите и всички бият срещу нас. Нека да отменим изборите тогава и социолозите да кажат кой ще влезе в парламента и кой не. Тези данни са поръчани от партийни централи.

В Италия 15 дни преди изборите е забранено на социолозите да правят такива прогнози. Ние ще бъдем в следващия парламент и ще покажем как трябва да се работи", каза още Манолова. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!