Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки излезе с категорична позиция  против новината, че БСП ще задържи мандата до средата на септември. Вижте пълният му коментар, публикуван в официалната му фейсбук страница:

НИКАКВО ПРОТАКАНЕ НА МАНДАТА!!!

Палячовци! Политически паразити! Политическа шизофрения!

Близо два месеца изминаха от последните извънредни избори. Депутатите не свършиха абсолютно нищо за това време, абдикираха от политическата отговорност! Превърнаха народа и бизнеса в заложници на ниското си ниво, на междуличностни битки на егото и некадърността си!

Народът видя, че наистина са боси! Сега обаче им трябвали още 20 дни, за да приемели актуализация на бюджета. Затова ще протакат процедурата с мандата. Дотогава обаче ще продължават да си взимат хубавите заплати и да нагъват депутатски кюфтета като невидели, ще взимат и тлъстата държавна субсидия!

Стига толкова подигравка с избирателите! Този извратен политически латиносериал трябва да се прекрати! И то незабавно! Мандатът да се върне веднага и да вървим към нови избори!

Преди дни призовах разходите за третите предсрочни избори да се покрият от субсидиите на партиите в 46-ия парламент, които не работиха за хората, а за личния си интерес. Затова не заслужават да получават нищо от данъците на българите!!!

ПРЕДАТЕЛИ! ПОЗОР! ОСТАВКА! ЗАТВОР!