Смятаме да реализираме нашите идеи в Народното събрание, за да може всички граждани в България да заживеят по-добре. Това каза в сутрешния блок на bTV председателят на партия "Воля" Веселин Марешки. "Важно е какво остава след теб. Важни са делата, а не думите. 30 години слушаме как всичко е свършено, а хората не живеят по-добре. Ние сме малка партия, опозиционна и целта ни е да изобличаваме политическите измамници. 

Най-голямото безумие беше отпускането на 6 млрд. за нови самолети. Тези пари ще достигнат и 10 млрд. Само с тези пари България щеше да стане едно райско кътче. Гастрольорите в министерството на отбраната говорят популистки. Обединени патриоти бързо станаха опитомени патриоти, а сега вече са обединен провал. Няма как да одобрявам цирковете на Валери Симеонов по морето.

Красимир Каракачанов върши безобразия и ние ще ги осветляваме", категоричен беше Марешки. "Никой не може да пришива "Воля". Ние сме свободни и различни. За нас няма нито един факт за далавера. Няма да позволим на Каракачанов да се измъкне от всички простотии, които направи.

За нас сделката за ЧЕЗ не е добре направена, но в крайна сметка това е сделка между две частни фирми. Няма опасност за България от тази сделка.

Скандалът с чумата показа един грозен популизъм от страна на БСП. Няма никаква полза от снимките на Нинова с козички и каручки. БСП да седнат и да свършат някаква реална работа" призова той.