Двамата съмнителни бизнесмени Цветан Василев и Гриша Ганчев осветиха връзката си. След като години наред в комплект ограбваха вложителите на КТБ – и преди, и след фалирането на трезора, но пробваха да крият, че го правят в комбина, най-накрая тандемът им светна в пълния си блясък. Свързаното с ловешкия ортак на банкера беглец НПО „Боец“ пусна във Фейсбук страницата си снимка на шефа на организацията Георги Георгиев с Цветан Василев, пише "Монитор".

Оказа се, че Георгиев, който иначе през няколко седмици реве за съдебна реформа по жълтите павета заедно с останалите традиционни „борци“ за такава от партията „Да(й), България“ и други храненици на родното задкулисие, е отишъл на крака при човека, подсъдим за източването на близо 4 милиарда от КТБ пишман банкер. На фотото, чиято дата не се споменава, двамата наперено позират на незнаен фотограф на по чаша кафе и „черна“ папка помежду им. Под самата снимка пък от БОЕЦ намекват, че скоро щяло да стане ясно и съдържанието на черната папка. Кога е това не казват, но пък за сметка на това дават да се разбере, че ще е през някоя от медиите на Фабриката за фалшиви новини на олигархията.

Ситуацията човек, твърдящ, че се бори за независима Темида, да ходи на крака при беглец от правосъдието, даден именно на Темида задочно, защото отказва да застане пред нея, е толкова абсурдна, че дори последователите на НПО-то го заливат с гневни коментари под постинга. „Колко пари взехте от мустакатия миндил“ и „Поредният купен Боец. Така е по света. Който плаща, поръча ПАПКИТЕ. А Хлебарките се хранят от тях“, са само част от тях.