Обществено известно е, че партиите много добре защитават хората, които бъркат в каците с обществените средства. Който наруши тези елементарни закони, няма да го преместят по агенциите и после да се върне на бял кон. Това е хубаво да се прекъсне. Не може да се осъжда някой, без да има в сила влязла присъда. Въпросът е да се покаже посоката, в която трябва да се върви. Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 милионерът Красимир Дачев.

Ние сме един кръжок, в който много хора се въртят. Там е много забавно и интересно, имаме от всички цветове. Виждаме, че на такива места остават хора, които никакво личностно развитие не са имали. Очевидно е, че който има качества ще ги развие дори за два мандата , каза още той.

В никакъв случай Румен Радев не е олицетворение на единението. Рой подклажда негативни емоции и не би трябвало да бъде такъв човек. Идеята е да направим държавническа линия и няма никакво значение отделните политически играчи в монета. Тези сега се бият помежду си и губят посоката. Обществото не трябва да протестира против всичко. Нещо са недоволни и неоправдание, но не знаят от какво. Има едно чувство за несправедливост. Искаме да направим така, че да помогнем на политиците биейки се помежду си да имат поведенческа линия, да не се обижда България. Това е обидно и трябва да спре , категоричен беше Дачев.

Нашата идея беше да се съберем едно ядро, малка критична маса, която да търкулнем в България и да изчистим най-важните неща. Трябва да има човеколюбие. Нищо хубаво не ми се е случвало карайки се. Не трябва да ни разединява миналото, а да ни събира бъдещето, каза той.

Икономиката добре върви. На нея й трябва много малко, за да разберат всички, че тя е тази, която пълни кошницата. Правителството почва да работи по този въпрос. Улицата казва, че са й малко парите, но като произвеждаме малко, няма как. Ние трябва да започнем да продаваме скъпи стоки, за да имаме повече пари , заяви Красимир Дачев.