Мрежата „избухна“ с десетки коментари след като Станислав Трифонов обяви, че „Има такъв народ“ няма да внесе за гласуване проекта си за правителство, както и че партията ще подкрепи Румен Радев за следващ мандат.

Вижте част от тях: 

Веселин Стойнев

Удавникът Слави се хвана за президентската сламка

Моля парламентарните журналисти да разпитат, Национален съвет или поне Изпълнителен съвет на ИТН вземал ли е решение днес за това, което обяви Сл. Трифонов за мандата и за президента.

Звънях на посочените на страницата номера на офиса на партията и на пресаташето, но никой не вдига. Преди месец установих, че такъв офис всъщност няма.

Сега виждаме, че и партията няма, по -скоро някаква гологлава хунта, която взема еднолични решения от името на избирателите си. Та все пак, нека установим как се вземат решения в ИТН, защото ако не се вземат според устава й, мисля, че съдът може да се произнесе за прекратяването й.  

Виктор Димчев

След една година революции и могъщи слова, днес: "Утре ние няма да предлагаме кабинет".

И кандидатът за президент на ИТН се казва... Румен Радев.

Плагиати подкрепят мошеници срещу предатели, за да бият мафията от името на суверена.

Контрашах.

Димитър Аврамов

Добра новина! Учениците, които не са подготвени да изкарат дори оценка 3, отиват на поправителен.

Властта се връща временно от неуспелите да я реализират политически представители при хората, които ще я предоставят отново с гласовете си…. и така докато в парламента се появи необходимото доверие между политическите формации и след това бъде постигнато необходимото съгласие.

Без доверие не просто не може да се управлява. Без доверие не може да се състави управление! 

Александър Симов

Оххх, опасявам се, че ИТН нямат право да изтеглят кабинета. Най-малкото, защото те не са внасяли в парламента нищо. Кабинетът е внесен с указ на президента и не виждам как ще се мине без гласуване... 

Веселин Желев

На народа ще му домъчнее за Бойко от тези

Борис Марков

Радев иска да махне Гешев и да затрие ГЕРБ и Борисов. И Христо Иванов иска да махне Гешев и да затрие ГЕРБ и Борисов. Обединяват усилията си и, нито Гешев ще махнат, нито Радев ще изберат за президент втори път. Борисов подмладен цъфти.

Добре, защо ми се сърдите като ви казвам, че сте пълни идиоти?!

Тона ли не уцелвам, словореда ли?!?

П.С. Като казвам “идиоти”, разбира се че нямам предвид идиоти. Просто неопитни, или смотани, или пълни аматьори в политиката. Като кажа за Настимир идиот, тогава само наистина имам предвид идиот.

Един от силните и влиятелни хора в ГЕРБ също излезе с ироничен коментар по темата на деня.

Така като гледам, не знам утре защо изобщо ще се разкарваме до парламента? Ако ще е само за да се види на практика политическата немощ на тези, които лъгаха за “светлото бъдеще”, а сега се чудят как да се измъкнат от кашата, която сами забъркаха, НЯМА смисъл!!!!, написа Александър Ненов в личния си профил във фейсбук.